Vardagsfokus

Moderna cykelvagnar från Thule

För många familjer har cykelvagnar blivit ett naturligt och självklart sätt att umgås under lediga stunder. Genom att använda sig av en cykelvagn är man inte begränsad av barnens ork eller vana vid längre turer. Istället för att hålla sig till kortare sträckor, vilket kan vara underbara utflyter, kan man även uppleva längre äventyr tillsammans. I de flesta cykelvagnar som nu finns i handeln kan ett till två barn få plats. Även den som egentligen är för stor för att åka i en traditionell cykelsits, kan åka bekvämt i en cykelvagn. De minsta, som kanske inte bör åka i en barnsits, kan färdas tryggt och säkert i en cykelvagn från Thule eller något annat etablerat företag i branschen.

När man väljer cykelvagn kan det finnas olika variabler som väger tungt. För vissa kan det vara en fråga om hur snabbt man kan koppla av och på vagnen. För en annan familj är det viktigt att vagnen har brett användningsområde. Thule har en tradition av att tillverka vagnar och släp för både cykel och bil. Deras erfarenhet kommer väl till pass när det gäller att utforma användarvänliga cykelvagnar! Genom åren har de samlat på sig kunskap om vad konsumenterna söker efter. Vidare har de implementerat denna information i varje typ av cykelvagnar de erbjuder. Förutom att ta fram cykelvagnar med hög precision, har de även cykelhållare i de fall man vill ta bilen till startpunkten för nästa cykeltur.

För träning och vardag

När man använder sig av en cykelvagn i vardagen kan man oftare än tidigare låta bilen vila. Att ha en cykelvagn ökar avståndet som man kan tänka sig cykla från en plats till en annan. Detta i och med att man slipper bilköer och att man kan hålla ett bra tempo. Dagen cykelvagnar från Thule är säkra och går snabbt att montera på cykeln. Att köra till skola och dagis med en cykelvagn kan därför vara smidigare än att köra dit! För den som inte bor inne i stan kan det vara svårt att ersätta bilturen med en cykelvagn. Dock kan man använda denna för att alla skall få sin motion under tider då man är ledig.

De cykelvagnar som nu finns i butikerna kan byggas om med några enkla handgrepp. Från cykelvagn till barnvagn tar inte mer än någon minut! Den som vill ta cykelvagnen till stan för att sedan fortsätta till fots kan därför vinna på en cykelvagn.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *